Tags

, , ,

Salam semua..

Lama tak layan blues eh.., aku pun dah lama gantung gitar! esok baru nak perasap balik gitar yg dah lama tak beraksi.

apa pun.. esok aku akan layan satu lagu blues dari gary moore ni. tapi bukan lagu bawah ni lah.., lagu ni tak pernah praktis lagi.

dah takde dah dia ni.., tapi masa zaman dia ada.. aku betul2 layan laa lagu2 dia..! dan mmg slalu jamming lagu2 dia.. malah pernah buat persembahan solo masa hari boss aku last day.. farewell dinner. Aku main lagu Parisienne Walkway.. sambil menyanyi sendiri je

Insya’allah got time.. I will come back here more often..

 

sehingga itu.. assalamualaikum