Hari ni dapat pakej kurier.. Pelik jugak aku.. Sapa yg rajin nak antar barang2 kt aku ni.. Nak kata aku ada order barang pun x der..

Rupanya.. Maxis yg antar barang.. Baru ni aku beli playbook masa maxis launch. So.. Satu hari ada call masuk.. Nak cari orang lain… Tapi call nombor aku.. Dah alang2 salah nombor tu.. Aku tanyalaa apahal.. Oo rupanya.. Maxis ada bagi free car-charger utk pelanggan2 yg jadi ahli maxis one club… Hari tu.. Masa launching tu benda ni dah abis stok.. Ingat x dpt dah.. Sbb dia cakap until stock last.. Tp.. Aku happy…dapat jugak laa aku benda ni..

Terima kasih Amnah.. (Pegawai maxis yg jaga maxis one club customer)