Kadang dalam hidup.. Kita slalu jumpa 2 benda ni.. (Tajuk post ni)..
Terkadang kita confuse… Ini kedegilan ke kedunguan? Kadang2 ianya boleh di panggil kedua nya.. Kadang boleh pilih salah satu.

Hari ni tadi jumpa lagi peristiwa cam ni. Aku pun xreti laa nak cakap camna..

Sampai satu peringkat .. Mulut pun dah letih nk berbicara.. Mata pun xlarat nak pandang..

Ada benda yang kecik anak pada orang lain… Mungkin besar ertinya pada orang lain.. Jadi jgn cepat sgt pandang mudah semua benda..

Takut2 benda yg kita sangka kecik anak tu yang menelan kita..🙂

Posting hari ni sekadar mencungkil rahsia alam.. Mcm2 hal.. Malas fikir… Let it be.. Let it be…

Psst.. Gambar skadar hiasan. Budak ni aku snap photonya kt prince court medical center…