Pernah kah korang berhadapan dgn situasi ini?

Aku pernah.. smalam kena.. tengah-tengah aku diskas dgn Chin(Music Master) pasal pembelian Mixer baru aku.. tiba2 isteriku datang dgn muka panik dari belakang (dia ke toilet kt belakang)

kata dia – Bang.. BB yang dah ter’flush’.. ,aku ingat dia main-main.. rupanya betul.

terus aku pun berkejar ke ‘tempat kejadian’.. check-check memang dah takde..

hmm.. nak buat apa kan. ? dah takde rezeki laa tu namanya.

memang nak rezeki dia lah nk dapat BB baru..! so.. hari ni akan ada sessi mencari BB baru.. atau 2nd hand.

jom makan dulu..

Advertisements