Pernah kah korang berhadapan dgn situasi ini?

Aku pernah.. smalam kena.. tengah-tengah aku diskas dgn Chin(Music Master) pasal pembelian Mixer baru aku.. tiba2 isteriku datang dgn muka panik dari belakang (dia ke toilet kt belakang)

kata dia – Bang.. BB yang dah ter’flush’.. ,aku ingat dia main-main.. rupanya betul.

terus aku pun berkejar ke ‘tempat kejadian’.. check-check memang dah takde..

hmm.. nak buat apa kan. ? dah takde rezeki laa tu namanya.

memang nak rezeki dia lah nk dapat BB baru..! so.. hari ni akan ada sessi mencari BB baru.. atau 2nd hand.

jom makan dulu..