Got emergency at home? Got issue? call me.. i'm your emergency number..

Pernah tak korang rasa.. , korang ni macam tempat emergency aje.. , bila ada isu aje.. baru cari korang.., bila ada hal.. baru cari..!

Once issue dah settle , ok fine.. thank you bye.. , atau kalau isu escalate jadi besar – kau jugak laa jadi Sameon yg di persalahkan..!

“Ahh.. you laa punya pasal ni.! ah..,you lah yang buat itu.. buat ini..! sampai jadi gini..! “

~~~

Kadang aku walah..  melalui benda-benda ni. Penat lelah aku tak di pedulikan, asalkan tercapai maksud.. ok lah tu.. settle. Thans… (‘k’ is intentionally omitted) you’re not needed anymore..

Macam mana nk deal dgn orang macam ni? tak boleh lari.., kang lain pulak storyline nya..!

abis tu? kene hadap aje lah?

Korang pembaca ada better suggestion ?

aku penat.. serious penat.. melayan.

on 1 part – orang tak berterima kasih buat aku rasa mmg 911 lah aku ni.

on the other part – berterima kasih jauh lah skali.., malahan…. (simpan sendiri ajelah .. tak smpai hati aku nk tulis di sini.., aku tulis kt diari hitam ku sudah.., esok2 aku dah takde esok kau baca lah diari tu.., taulah kau apa perasaanku ketika ini..)