Salam.,

alamak., lama tak update.. ada lah beberapa yg tanya napa mu dok update., ada yg pm/ym., eh.. aku tgk hit aku sikit aje.., 20-30 aje., tegar juga follower nya🙂

maaf yer kawan-kawan dan pembaca., aku tau .. korang paling menyampah baca blog yg kata., aku bz lah. tak bleh update blog.., aku takde idea lah.. tu pasal tak tulis blog.! abis tu.. apsal bukak blog kan?

hahaha.! ~~~

~~~~

Aku tau reason kenapa aku tak update blog ni.. 2 minggu kot? ke lagi lama? sebab aku rasa macam tak de benda menarik aje berlaku..! tapi aku tgk orang yg berblog., apa saja pun boleh jadi bahan!

Atas semangat yg sama., maka hari ni aku nak berblog mengenai – satu barang yg telah terima.

Aku slalu baca blog ni –

walk on wings, tread in air

(Nota : baca dgn minda yg terbuka , tanpa prejudis ya! , aku kadang tak faham orang2 yg dok kutuk2 dia tu., suka dia lah.. dia nk tulis macam mana pun., itu blog dia., itu cara dia.. yg penting.. gua layan aje..! kreatif jugak laa dia ni. )

Adalah satu post tu – aku tgk dia offer jeans GAP , husband dia En.Wan.. pegi jepun.. offer utk kawang-kawang D.. :p.(kalu dah kepala bisnes tu kan..! ligat gak laa suami – isteri ni.)

so.. aku order satu.! hari yg di nanti pun tiba..🙂.. hari ni baru sampai Jeans GAP yg aku order tu! aku mmg suka jeans yg kosong , plain dan simple.

Yeay.. package yg belum bukak.. (update : gambar telah di tukar – utk menympan privasi! pesanan khas dari Diana.  – sorry.. tak sangka ramai anon nk kacau eh! )

Posla

haa.. suka hati.! 1st day Ramadhan ., dah dapat seluar raya..! dan di dalamnya..! wah.. siap ada GAP shopping bag lagi..

Haa.. jeans nya.! simple., harga pun.. cun..

Raya.. raya.. raya! eh wah., aku yg semangat lebih.🙂..

sebetulnya, aku mmg tak banyak seluar jeans.. (baca : jeans ada .. tapi yg semenggah, sesuai utk pegi kerja.. takde.. , jeans utk show banyak laa.. tapi tu ada koyak2 dah tampal-tampal..)

akhir kata – Terima kasih Diana yg susah payah aje tolong belikan dari jepun sana. cuma nya aku mintak saiz xx.. apsal dapat saiz 76? bapak besar tu.! (nota : aku tipu aje., mmg size sana tukar kepada cm kot? )

Selamat berpuasa pada semua pembaca beragama islam.. , hari ni dah 1 puasa ya? rasa cam baru lagi raya tahun lepas..🙂

Puasa jgn nakal-nakal tau! sempurnakan puasa tu elok-elok..

Kepada yg pompuan tu – kalau tak pose tu., agak-agak ler nak makan tu..! jgn ler makan depan2 kami yg berpuasa ni. Bukan pasal dengki.. tapi show some respect please..!

Aku kt office ni., kalo budak2 pompuan makan selamba aje.. depan aku, mmg selamba jugak aku sound. Baik yg mulut becok.. atau pun yg senyap2. tapi konon modern tu.

Salam..