Aku tak tau berapa kali lagu ni dok pusing2 kt dlm kepala.. dan dalam BB aku.

Tiada apa-apa kaitan dgn hidup pun. Tapi aku sendiri yg terkesan sendiri dgn lirik dan cara Rossa menyampai lagu ni.

Lain dari biasa.. Biasa Rossa ni menyanyi.. dia control suara dia sampai dah jadi macam Melly..(sampai kadang aku tak boleh bezakan ini Rossa ke Melly yang nyanyi?)

Eh.., kang ada yg sound aku – kau kan anti lagu indo? Yer aku anti.., tapi tak semua.. yg berkualiti.. tetap jadi pilihan.!

Yang aku anti – yg kumpulan Samson.. Stampon., Sheila On Wheel.., Seven Eleven lah.. Padi.., Beraas, Durian.. semua ada nama.! lagu? 1-2 aje lah yg boleh.. kualiti ntah hapa2.. tapi budak2 pompuan suka sangat..! tak faham pakcik.

Anak aku yg sulung tu pun boleh suka dangdut..sampai letak kat Caller ringtone dia.! cheh.. geli laa ayah call kamu bnyi dangdut tu haziq.. pi tukar lah.

* * *

Balik pada cerita., hari ni aku mandom.., kenapa? ntah.. hanya aku yg tau.

Pigi M.. pada semua yg mengganggu..