Tags

,

Ahah.. Baru update the wordpress for blackberry software. Jadi ini cubaan pertama utk post dari mobile device.

Apa guna nk post dari mobile device ni?

1. Kalau tanpa pc pun, still boleh menulis maa… Dan boleh post.

2. Kalau meeting lama sgt (eleh.. Mcm real ada meeting banyak..), boleh mengular tulis blog post

3. Boleh membanyakkan post kepada blog aku. Kalau x, ada aje alasan utk tidak meng’update’ blog.

4. Saja belajar tknologi baru. Pasni nk belajar post blog post dari email pulak.

~~~~
Hari ni mcm cemerlang sikit.

Sebab?

Haa.. Aku dtg awal gila ari ni. Lagi.. Semua keje aku siap.. Lagi? Aku tunaikan kewajipan cukup hari ni.
Lagi? Oh keje office bagus hari ni.
Event hari ni berjalan lancar.. Orang HSBC dtg bukak booth utk promo produk diaorang.

Hmm.. Orang HSBC yg dtg tu, mcm x reti buat marketing aje.

Yang pompuan asik main handphone.. (Sms bf kot?).. Customer dtg dekat booth pun dia masih main sms lagi. Yang lelaki plak.. Sibuk nk lepak kt luar hisap rokok sambil mnum ‘tea’..

Dan boss diaorang plak? – err.. Muda sgt kot.. Tiada keyakinan diri lagi.

Anyway.. Aku lapar.. Nk keluar ke Jajasco… Bye..

Psst: aku tau korang sangap kan?